Nina Lindström-Kippola

Nina, tutuille Ninni, on yksi Lempiellien perustajajäsenistä. Ninni on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2016, mutta työelämässä hän on seikkaillut jo vuodesta 2014. Lempiellejä perustamaan hän päätyi mutkien kautta, ensin kunnaneläinlääkärinä toimiessa ja sittemmin oman yrityksensä leivissä Muhokselta.

Ninni tykkää tehdä kaikenlaista eläinlääkinnän saralla, erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat hevoset ja hevosten hampaiden hoito.

Ninnin pitää kiireisenä perheen lisäksi omat hevoset ja touhukas russelikolmikko, joista joku aina pitää seuraa meille myös vastaanotolla.

Ninni ja Homca
Ninni ja Homca

Milla Solismaa

Milla on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2014 ja toiminut aiemmin kunnaneläinlääkärinä Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa.

Millaa kiinnostaa eläinlääketiede monella tasolla ja Milla tykkää tehdä kaikenlaista praktiikkaa erityisesti pieneläinten kanssa. Milla haluaisi tulevaisuudessa perehtyä paremmin sisätauteihin ja ultraäänidiagnostiikkaan.

Millan vapaa-aika kuluu pitkälti pikkulapsiarjen pyörteissä. Perheeseen kuuluu myös villakoira Merri, jonka kanssa liikutaan aktiivisesti luonnossa.

Milla ja Merri

Susanna Kallio 

Vankan kokemuksen omaava klinikkaeläintenhoitaja Susanna, tutummin Sussu, astui Lempiellien remmiin tammikuussa 2021. Hän on työskennellyt sekä pieneläin- että hevosklinikoilla Tampereella ja Ypäjällä sekä  Toijalassa. 

Sussu kasvattaa omassa kennelissään Jackrusselleita. Russeleiden lisäksi koiraharrastuksiin kuuluu näyttelytoiminta ja trimmaus sekä toimiminen Kennelliiton tunnistusmerkitsijänä.

Vauhtia ja jännitystä Sussu hakee Team Mickelssonin matkaratsastusjoukkueessa.

Kotona epäjärjestystä luo perheen lisäksi saksanseisoja ja useampi russeli.

Sussun omat kennel-sivut löytyvät http://www.yhenjyty.com.